martie 30, 2023
11 11 11 AM
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ?
De ce sa alegi reclame luminoase?
Am închiriat autorulota și pornim la drum!
ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA
CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ? De ce sa alegi reclame luminoase? Am închiriat autorulota și pornim la drum! ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA

Confecționarea camper-ului, RV-ului sau autorulotei pentru a se potrivi propriilor nevoi este un pas important pentru a vă face „camperul” potrivit pentru dvs. În calitate de călători cu normă întreagă, am învățat unul sau două lucruri despre accesoriile pentru rulote de care veți avea nevoie pe drum.

Viața ta de furgonetă va fi mult mai plăcută după ce acei ursuleți enervanți vor fi călcați. Fie că sunteți proprietar sau închiriați sunteți cu normă întreagă sau cu jumătate de normă RVer / autocaravan sau proprietar de autorulota, aceste accesorii practice pentru rulote sunt aplicabile tuturor.

Am petrecut un an de camping în Europa, am vizitat 32 de țări și ne-am confruntat pe drum cu niște probleme negre pe care le-am rezolvat în cele din urmă găsind câteva soluții practice folosind unele dintre aceste accesorii pentru camper.

În prezent, suntem în Africa Overlanding în propriul nostru camper Bush și folosim atât de multe dintre aceste accesorii și în această călătorie.

Mai jos, vă împărtășim remedierile / modificările / sugestiile noastre de accesorii practice pentru rulote care vor face diferența, asigurându-vă că călătoria dvs. cu rulota va fi memorabilă (din toate motivele bune, desigur).

CE ECHIPAMENTE AM NEVOIE PENTRU CAMPERUL MEU?

După ce veți avea rulota / autocaravana, vă veți gândi la echipamentul de care veți avea nevoie. Sincer să fiu, vor exista întotdeauna niște mici gadgeturi care îți vor arăta fantezie și pe care le-ai putea vedea cu adevărat funcționând în rulota / autocaravana.

ACCESORII ESENȚIALE DE CAMPERVAN

1. BATERIE AUXILIARĂ

Există diferite tipuri de baterii și capacități de luat în considerare. Bateria de tip AGM / Gel este populară deoarece are un preț bun, nu necesită întreținere și tolerează o încărcare mai profundă (comparativ cu alte tipuri de baterii) și fără a-și scurta dramatic durata de viață.

Capacitatea bateriei, măsurată în Ah (amp ore), va depinde de câtă energie trebuie să consumați. Ar trebui să spun că o a doua baterie ar intra în lista de accesorii esențiale pentru camper.

Montați o baterie auxiliară de mare capacitate sau chiar două. Când vă aflați în acele locații nepotrivite și în camping sălbatic atunci când nu este disponibilă energie electrică, atunci bateriile de 12V vor fi sursa dvs. de alimentare.

2. CELULA SOLARĂ

Această sursă de încărcare poate fi electricitate de rețea (dacă este disponibilă) sau dacă nu sunteți în camping, vă veți menține bateria auxiliară încărcată.

Celulele solare pot fi montate sau portabile. Pentru noi, acesta este unul dintre acele accesorii minunate pentru camper, de care pur și simplu nu ne-am putea lipsi.

Panourile solare monocristaline sunt cele mai eficiente, în timp ce tipul policristalin este mai ieftin și mai puțin eficient. Tipul de celulă solară portabil / pliabil are doar jumătate din eficiență ca policristalin.

Încărcarea bateriei auxiliare este posibilă atunci când motorul rulează rulează, dar când motorul este oprit, va trebui găsit un mijloc alternativ.

3. ISOLATOR DUAL AL ​​BATERIEI

Izolatorul îndeplinește o sarcină esențială: izolează bateria de pornire la o anumită tensiune minimă, asigurându-se că reține întotdeauna suficientă tensiune pentru a porni motorul.

4. BLOCURI DE NIVELARE

Blocurile de nivelare sunt cu adevărat la îndemână și folosite la parcarea pe teren neuniform sau înclinat. Un bun indicator al faptului că aveți nevoie de blocuri de nivelare este atunci când apa nu se poate scurge sau simțiți că sunteți înclinat în pat. Există diferite tipuri, dar cele mai bune au niveluri pe blocurile înclinate pentru a permite vehiculului să stea ușor pe orice nivel.

În autocaravanul nostru, aveam un set de blocuri de nivelare care nu aveau aceste niveluri. Ahhh! Aș avea nevoie ca soția mea, Shelley, să stea în afara vehiculului pentru a striga când am condus aproape de partea de sus a blocurilor, unde am încercat rapid să aplic piciorul și frâna de mână simultan înainte ca rulotul să alunece înapoi pe blocuri. Mergeți de fiecare dată blocurile cu niveluri!

5. VEHICLE JACK

Camperul poate veni sau nu cu un cric pentru vehicul. Capacitatea de încărcare a cricului trebuie să fie, cel puțin, egală sau mai mare decât Greutatea brută a vehiculului (GVWR), care este greutatea vehiculului plus sarcina utilă maximă admisibilă. Un mufă de sticlă vine în diferite capacități de încărcare și este suficient de compact pentru a fi depozitat ușor.

6. FURTUN DE APĂ PROSPUTĂ PLACABILĂ

Preferința noastră a fost să folosim un furtun transparent pentru apă proaspătă și un furtun opac colorat pentru apa gri. Deși furtunurile din plastic sunt ieftine (opțiunea pe care am ales-o), dacă vă preocupă economisirea spațiului, atunci ar trebui să luați în considerare un furtun pliabil de apă dulce.

Aș rămâne probabil să folosesc un furtun de plastic pentru apa gri, deoarece este ușor să treceți un dezinfectant pe furtun pentru a-l dezinfecta și a elimina orice miros.

7. ÎNCHEIERE PENTRU UȘILE DE INTRARE LATERALE

Acest sistem de blocare poate fi montat fie pe o ușă glisantă, fie pe o ușă articulată normală. Acest sistem de blocare este montat extern pe vehicul și nu este doar eficient, ci un factor de descurajare vizibil pentru viitorii hoți. Proprietarii de rulote cu care am vorbit că au avut această instalație au spus că nu au avut niciodată o spargere.

8. DEFLECTORI DE FABRICA DE FAR

Aceste autocolante sunt plasate chiar deasupra farurilor și sunt utile pentru a opri raza farului răspândită de șoferii orbiți care vin în timpul conducerii autovehiculului o / motorhome într-o țară care folosește partea opusă a drumului față de ceea ce este montat vehiculul. Un vehicul cu volan pe stânga va avea o rază diferită de cea a unui vehicul cu volan pe dreapta.

O altă considerație este dacă vă aflați într-un accident de vehicul pe timp de noapte, atunci este posibil ca asigurarea dvs. să nu vă acopere.

9. MULINET ELECTRIC ELECTRIC CU DURĂ GRAVĂ 15/20-AMP CU PROTECTOR DE SURGE INTEGRAT

Această mulinetă electrică cu mai multe prize are protecție la supratensiune integrată. De câteva ori am avut creșteri de tensiune după ce ne-am conectat la rețeaua electrică la un camping și a fost întrerupătorul din bobina electrică care s-a declanșat, ținând vehiculul complet izolat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *