decembrie 03, 2022
11 11 11 AM
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ?
De ce sa alegi reclame luminoase?
Am închiriat autorulota și pornim la drum!
ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA
CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ? De ce sa alegi reclame luminoase? Am închiriat autorulota și pornim la drum! ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

O cantitate enormă de planificare, cercetare și învățare are loc într-o excursie cu autorulota sau rulotă.

În această postare, veți găsi tot ce trebuie să luați în considerare atunci când faceți vacante cu autorulote sau camper în Europa.

Libertatea și spontaneitatea de a călători în întreaga Europă într-o autorulotă, ghidată de peisajul și atracțiile din țări străine este o experiență care te trezește ca nimeni altul. Nu știi prea bine ce se poate afla în colțul următor, ce obiective și sunete noi te pot întâmpina, ce drum să iei. Acestea sunt bucuriile unei călătorii europene cu rulote.

AUTORULOTE IN EUROPA

„Dar asta este bucuria și flexibilitatea tuturor. Poți să mergi unde vrei, să-ți schimbi planurile din capriciu, să te odihnești, să revizitezi, să mergi fără țintă, să planifici meticulos. Orice ai simți, poți face. ”

Planul nostru inițial era să conducem în jurul Europei într-un autocaravan sau autorulota timp de cinci luni. Cu toate acestea, acesta a fost doar unul dintre foarte multe lucruri care s-au schimbat în călătorie. În cele din urmă, am ajuns să facem 12 luni de camping în Europa. Am condus prin 21 de țări, parcurgând 31.500 km și peste noapte în peste 200 de locuri diferite.

A călători prin Europa a fost un vis comun al nostru. Cu toate acestea, a fost unul care fusese rezervat pentru „One Day”, nu ceva ce planificam în mod specific. Totul s-a schimbat într-o după-amiază, , iar nouă luni mai târziu, am pornit la această aventură.

Libertatea de a explora când și unde, pe măsură ce te duce starea de spirit, este atât de eliberatoare. Acum intenționăm să continuăm să ne împiedicăm pe drumuri cât de mult putem. Mai multe detalii despre călătoriile noastre rutiere puteți găsi aici.

RUTĂ PENTRU AUTORULOTE PRIN EUROPA

Această hartă include traseul nostru de 12 luni de autorulota în Europa. Dacă faceți clic pe știfturile colorate marcate cu un P sau o stea, veți vedea exact site-urile pentru rulote și rulote la care am stat, cu link-uri către CamperContact, astfel încât să puteți verifica recenziile recente, prețul și facilitățile disponibile.

Pe această hartă interactivă, am inclus și multe dintre locurile pe care le-am vizitat pe parcurs și am inclus link-uri către postări care ar putea fi utile. Acest traseu este discutat mai mult la sfârșitul postării.

CUM SĂ PLANIFICAȚI O EXCURSIE CU AUTORULOTA SAU CAMPERUL ÎN EUROPA

Am ajuns în Europa din Australia, așa că a trebuit să luăm în considerare câțiva factori de care este posibil sau nu, în funcție de locul în care locuiți.

Iată pașii pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a vă planifica călătoria cu autocaravanul european:

PASAPORT / VIZĂ PENTRU CĂLĂTORII ÎN EUROPA

Din fericire, amândoi deținem pașapoarte europene cu dublă naționalitate, astfel încât vom putea rămâne în Europa fără a fi nevoiți să ne facem griji cu privire la regulile de viză Schengen de 90 de zile. Cu toate acestea, puteți consulta regulile europene și Schengen și cum vi se vor aplica aici.

CUMPĂRAȚI SAU ÎNCHIRIAȚI UN CAMPERVAN / AUTOMOBIL?

Marea decizie pentru o călătorie lungă cu autocaravan este dacă închiriați sau cumpărați un autocaravan / rulot. Ambele sunt argumente pro și contra. În cele din urmă, va depinde foarte mult de propriile circumstanțe personale.

Veți descoperi că majoritatea țărilor europene vă solicită să prezentați dovezi (facturi cu adresa dvs. etc.) că locuiți acolo, pentru a cumpăra și a înregistra un vehicul. În Marea Britanie, totuși, aveți nevoie doar de o adresă din Marea Britanie (fără dovezi de locuit acolo).

Am fi putut cumpăra o autorulota în Marea Britanie și am fi folosit o adresă de prieteni în scopuri de înregistrare și asigurare (așa cum am făcut pentru a cumpăra o mașină după călătorie). În plus, ar fi trebuit să încercăm să vindem vehiculul ulterior și să fim responsabili pentru orice defecțiuni mecanice.

Din păcate, am avut o experiență anterioară în cumpărarea unei autorulote pentru a călătorii în Europa și avea nevoie de un motor complet nou la o lună după achiziție. Prin urmare, acea experiență și-a jucat rolul în decizia noastră de închiriere.

Motive pentru care am închiriat o autorulota

• Ne-am dorit un motorhome relativ nou pentru a reduce posibilitatea avariilor în călătoria noastră de camping și cheltuiala pentru cumpărarea unui motorhome nou sau modern a fost prea scumpă pentru noi.

• Prin angajarea autocaravanei, compania de închiriere va fi responsabilă pentru repararea eventualelor defecțiuni / probleme.

• Alegerea vehiculelor pe care le-am putea angaja a fost extinsă. Drept urmare, am putea alege și alege aspectul exact și facilitățile din camper.

• Nu a trebuit să ne deranjăm cu asigurarea, înregistrarea, taxa rutieră etc., deoarece toate au fost incluse în costul închirierii camperului.

• Am avut opțiunea de a angaja accesorii suplimentare, cum ar fi un set de camping (scaune / masă de picnic), un set de bucătărie (vase de gătit / tacâmuri / farfurii etc.) și un set de lenjerie de pat.

• Costul închirierii unei autocaravane a fost încă mult mai ieftin decât plata transportului plus cazare. Am avut, de asemenea, bonusul de a ne putea pregăti propriile mese și, prin urmare, de a economisi costurile legate de nevoia de a mânca afară.

UNDE SE POATE INCHIRIA O AUTORULOTA SAU CAMPERVAN

Am făcut o cantitate enormă de cercetări și am constatat că cele mai bune oferte erau din limba germană depozite de rulote. Primul nostru plan a fost să angajăm un autocaravan pentru cinci luni, dar apoi am schimbat-o pe 12 luni în timp ce mergeam pe drum, angajând a doua autoutilitară printr-o altă companie.

Prima dubă pe care am închiriat-o direct de la McRent și a doua am închiriat-o prin Republica Motorhome. Motorhome Republic a reușit să ne ofere cea mai bună ofertă și a reușit să depășească tarifele pe care le obțineam mergând direct la companiile de închiriere. De asemenea, au reușit să primească figuranți suplimentari cu prețul.

Am fost atât de impresionați de ajutorul pe care ni l-au oferit, încât acum suntem afiliați. Motorhome Republic folosește o varietate de depozite, (inclusiv McRent) cu mii de locații din întreaga lume. Serviciul pentru clienți pe care l-am primit de la ei a fost excelent.

Prin urmare, pentru a economisi o mulțime de apeluri către companii individuale și pentru a vă simți în siguranță în a ști că probabil obțineți cea mai bună ofertă posibilă, vă recomandăm cu tărie Motorhome Republic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *