martie 30, 2023
11 11 11 AM
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ?
De ce sa alegi reclame luminoase?
Am închiriat autorulota și pornim la drum!
ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA
CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ? De ce sa alegi reclame luminoase? Am închiriat autorulota și pornim la drum! ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

De ce sa alegi reclame luminoase?

O afacere de succes nu se bazeaza doar pe produsul in sine si pe calitatea acestuia. Pentru a avea cu adevarat succes, este nevoie sa iti promovezi produsele pentru a fi cunoscute de un numar cat mai mare de oameni. Bineinteles, acest lucru se realizeaza prin diferite forme de reclame, de la reclame facute de consumatori prin viu grai catre alti consumatori, pana la spoturi publicitare. 

Unul dintre cele mai eficiente moduri pe care il poti alege pentru a iti atrage clienti este prin folosirea de reclame luminoase.

Reclamele luminoase capteaza foarte usor privirea trecatorilor, fiind aproape imposibil ca ele sa fie neobservate. Bineinteles sunt cateva chestiuni importante care pot da un plus valoare unei astfel de reclame. Una dintre acestea este dimensiunea reclamei, deoarece reclama trebuie sa fie suficient de mare ca sa poata fi zarita de la o distanta cat mai mare. 

Un alt aspect extrem de important este alegerea locului in care doresti sa amplasezi reclama. Cu cat locul unde amplasezi reclama luminoasa este unul mai circulat, cu atat reclama ta va fi observata de mai multi potentiali consumatori si implicit vei avea un succes mai mare.

 Nu in ultimul rand este foarte important si modul in care alegi sa amplasezi reclama. Este foarte important sa pozitionezi reclama la o inaltime si un unghi optim, astfel incat ea sa poata fi observata din mai multe parti concomitent, si in acelasi timp sa nu fie obturata de alti trecatori sau autovehicule. 

Care sunt cele mai potrivite reclame luminoase?

In functie de necistatile tale si de afacerea pe care doresti sa o promovezi, exista o multitudine de variante de reclame luminoase din care sa alegi. Poti opta atat pentru reclame de dimensiuni reduse cat si pentru reclame mari. De asemenea, exista atat variante cu imagini, cat si cu litere, si nu in ultimul rand, poti alege diferite forme. Pe langa toate acestea ai posibilitatea de a iti personaliza singur reclama dupa bunul plac. 

Unele dintre cele mai populare reclame luminoase sunt cele de tip caseta deoarece acestea permit rularea de mesaje. Caseta luminoasa este o forma ideala de promovare si de atragere a atentiei. Se poate utiliza atat ziua, cat si noaptea. 

O caseta luminoasa poate fi confectionata dintr-o varietate mare de materiale si poate avea diferite forme si marimi. Aceasta poate avea atat forma dreptunghiulara clasica, cat si forma curbata moderna. Principalele materiale din care sunt confectionate aceste casete sunt: stiplexul – material translucent, dibond – material opac, backlit poliplan care este si cel mai accesibil la pret, autocolant, backlit textil si backlit PVC. Iluminarea acestor casete se poate realiza cu lumini led sau cu  tuburi fluorescente sau chiar si o combinatie dintre acestea. 

Cele mai des intalnite tipuri de casete luminoase sunt: simpla – fata, dubla – fata, volumetrica cu litere volumetrice sau volumetrica termoformata, si nu in ultimul rand, caseta luminoasa slim. Prin urmare, indiferent de afacerea pe care o detii, cu siguranta poti gasi o reclama luminoasa de tip caseta potrivita pentru a o promova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *