februarie 05, 2023
11 11 11 AM
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ?
De ce sa alegi reclame luminoase?
Am închiriat autorulota și pornim la drum!
ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA
CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI
Latest Post
Cu ce este mai avantajos un totem luminos ? De ce sa alegi reclame luminoase? Am închiriat autorulota și pornim la drum! ACCESORII PENTRU AUTORULOTA- PENTRU O CALATORIE RELAXANTA CU AUTORULOTA ÎN EUROPA – TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI

Cu ce este mai avantajos un totem luminos ?

Asa cum bine stim exista mai multe produse care pot ajuta la promovarea afacerii, de aici si motivul pentru care pe site-ul nostru intalniti o gama larga de produse. Fiecare produs are rolul sau si poate fi folosit intr-un anumit fel. Care este diferenta dintre un totem luminos si unul publicitar simplu? Ei bine, cel luminos poate fi folosit si pe timp de noapte, asadar, in cazul in care traficul de persoane pe care il puteti atrage are un potential mai mare pe timp de noapte, in functie de zona in care este amplasat acesta, un totem luminos ar fi unealta ideala.

Chiar daca apar costuri suplimentare la producerea, instalarea si intretinerea unui produs din aceasta gama, daca pozitia este gandita bine inainte, aceasta poate avea efecte semnificative asupra clientilor si a impactul vizual al acestora. E exact la fel ca atunci cand urmaresti un serial favorit sau un meci de fotbal si esti intrerupt de o reclama care iti poate aprinde beculetul, iti poate aminti de un anumit produs pe care in subconstientul tau ti-l doreai de ceva timp si nu ai realizat acest lucru. Acelasi proces se aplica si aici. De exemplu, seara te plimbi pe strada si intalnesti involuntar un totem luminos facut de Fabrica de Reclame care are un impact vizual destul de mare asupra ta si iti ramane in minte mesajul transmis care la un moment dat iti poate aprinde beculetul.

Cum poti achizitiona un totem luminos ?

In cea mai mare parte din timp analizam interactiunea noastra cu clientii si incercam sa descoperim cum putem progresa astfel incat feedback-ul sa fie unul pozitiv. Am reusit sa introducem intr-un pachet complet totalitatea proceselor ce tin de alegerea, fabricarea, transportul si instalarea produsului ales astfel incat munca sa fie mai usurata atat pentru client cat si pentru firma in sine. Echipa noastra are sediul principal amplasat in capitala Romaniei, insa avem mai multi parteneri care sunt impartiti prin orasele importante ale tarii astfel incat sa putem colabora cu clientii nostri in timp util. Deadline-ul clientului este prioritar pentru noi.

Un alt mare avantaj pe care il prezinta firma noastra este experienta de peste 20 de ani si dorinta de a fi la curent cu toate noutatile din acest domeniu. Clientul are parte de servicii de maxima calitate oferita de oameni specializati in toate domeniile necesare pentru fiecare proces in parte. Oamenii de aici se ocupa cu realizarea mai multor produse din aceasta gama, precum: simplele casete luminoase, totemul luminos sau simplu, sau alte tipuri de reclame publicitare. In functie de preferintele clientului putem confectiona produse personalizate astfel incat acesta sa fie cat mai satisfacut.

Chiar daca promovarea online este una dintre cele mai importante in aceasta perioada pandemica avand in vedere restrictiile si situatia din viata de zi cu zi, este necesar sa va axati si pe aceasta parte de marketing indoor sau outdoor. Cu cat modalitatea de promovare a afacerii este mai ramificata pe mai multe domenii, cu atat succesul se va apropria mai mult si va fi inevitabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *